M&T – Motoren & Toerisme

M&T – Motoren & Toerisme for iOS ダウンロード

M&T – Motoren & Toerisme for Android ダウンロード

M&T – Motoren & Toerisme

M&T - Motoren & ToerismeMotoren & Toerisme behelst alle aspecten waar een motorrijder of motorfanaat in geïnteresseerd is. Motoren, kledij en accessoires worden aan grondige tests onderworpen door onze ervaren redactie en er worden tips & tricks meegegeven om nog meer van je motorfiets te kunnen genieten.

Maar bij Motoren & Toerisme draait het vooral over dat ene aspect waar motorrijders echt van wakker liggen, het rijden zelf. Maandelijks worden verschillende reisreportages aangeboden in binnen- en buitenland, toerroutes kort bij huis met een bijhorend roadbook waarvoor je de motor op zondag makkelijk eens van stal haalt, maar ook verre reizen op prachtige locaties waar elke motorliefhebber graag bij wegdroomt.

Door het uitgeven van de catalogus ‘alle motoren’, bieden we onze lezers jaarlijks een heel compleet pakket motorlectuur aan. Motoren & Toerisme start bestaat in 2016 25 jaar en is in die tijd, zowel voor de beginnende motard als de ervaren rot, uitgegroeid tot een onmisbare gids in de zoektocht naar meer motorplezier.

M&T Magazine Subscriptions available:
A single issue for €5,49 (non-subscription)
6-month subscription for €27.99, automatically renewed until canceled.
1-year subscription for €49.99, automatically renewed until canceled.

Het abonnement wordt automatisch verlengd tot geannuleerd. De betaling wordt bij uw bevestiging van uw aankoop in rekening gebracht op uw iTunes-account. Uw iTunes-account wordt binnen 24 uur vóór het einde van de huidige periode automatisch in rekening gebracht voor dezelfde prijs en periode tenzij u uw abonnementsvoorkeuren in de accountinstellingen wijzigt. U kunt uw abonnementen beheren via uw accountinstellingen na aankoop. Geen annulering van het huidige abonnement is toegestaan tijdens de actieve abonnementsperiode. Algemene voorwaarden zijn te vinden op https://readmo.re/privacy-policy/

返信を残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です